Jobb, jobb, jobb.

Idag har jag jobbat kväll. Så jag har verkligen inget att berätta om idag.

Eller jo! Värsta grejen! Cleo sov till kl 10.00 idag! Chocken var ett faktum när jag tittade på klockan när Cleo väckte mig i morse. Herregud! 10.00! Så länge har hon inte sovit sen hon var spädbarn. Men vi njöt alla tre av denna fantastiska, spontana sovmorgon. Hoppas på lite sovmorgon imorgon också. Men jag tror att denna sovmorgon vi fick idag, blir den enda för i år.


God natt!

Migrän blev till solsken

Usch ja. Morgonen började med migrän. Vaknade vid halv fem ungefär och hade så ont i huvudet att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Jag höll nästan på att spy! Slumrade till och från, och tänkte att det säkert går över tills jag ska upp till jobbet. Men det gick aldrig över. Så jag fick snällt ringa till jobbet och sjukanmäla mig för dagen. Sen sov jag. Och sov. Och så sov jag lite till. Tills jag vaknade av att grannen började slagborra vid 11-tiden. Då gick jag upp. Fortfarande lite spänd i huvudet, och med den där äckliga "spagettikänslan" jag får efter ett migränanfall.

Nåja. Vid fyra på eftermiddagen hade huvudvärken släppt. Så jag, M och Cleo hoppade in i bilen och åkte till M's syrras karls sommarstuga, tillsammans med dom och deras 3-månader gamla dotter.

Så jag har, med den äckliga "spagettikänslan" tillbringat kvällen i en härlig, lugn sommaridyll!

Nu är jag helt slut, så nu blir det sängen. 
Men självklart bjussar jag på lite bilder.Huvudvärk

Idag väckte Cleo mig kl 05.00! Herregud vad irriterad och trött jag var då. Irriterad var jag för att jag hade ställt klockan på 05.30 och behövde verkligen den där halvtimman eftersom att jag skulle jobba idag. Nåja, jag kom ju åtminstone i tid till jobbet. Hehe.

Efter jobbet åkte vi till M's farmor och fikade. Cleo var på sitt bästa humör, och M's farmor fick till&med en kram av henne! Haha, Cleo har ju alltid varit rädd för henne innan (hon ser väldigt gammal ut, för hon är nästan 95 år) så det var jätteroligt att hon helt frivilligt kramade henne.

Efter det åkte vi till M's föräldrar. Det hade säkert varit jättemysigt, eftersom att vi har haft toppenväder. Men jag åkte på världens huvudvärk och var tvungen att lägga mig och vila, så jag sov faktiskt bort hela kvällen där.

Lite bilder bjuder jag på ändå. Det är M som tagit dom idag.(Sliten mamma med ruffsigt hår)


(Finaste du!)

RSS 2.0