Skogspromenad.

Här kommer lite bilder från min och Cleo's skogspromenix.
(Alla bilder i bloggen är copyrightskyddade).

Varför framställa sig själv som patetisk?

Jaa... Återigen funderingar kring facebook. 
Varför skriver man ut saker, där man får sig själv att framstå som en patetisk, tragisk psykist instabil människa? Jag bara undrar! Jag skulle aldrig skriva ut sådana saker. Klart man kan skriva om man har en dålig dag, nåt gått galet och så, men att hela tiden skriva hur misslyckad man är, hur många som hatar en och liknande, utan undantag, det tycker jag är så patetiskt. 
Vad vill man få ut med sådana statusuppdateringar? Uppmärksamhet? Medömkan? Ja, jag vet inte. Jag tycker inte synd om sådana personer, jag tycker att det är patetiskt att man, istället för att söker hjälp, eller tar tag i sitt liv, sitter på facebook och beklagar sig. Som att någon på facebook skulle kunna förändra den personens liv.

Ja, vad vet jag?

Helt vanlig söndag.

Ja. Idag är det en helt vanlig, tråkig, söndag. Bara det att M inte är hemma än. Och jag har inte hört nåt från honom heller. Sådant gör mig alltid orolig. Och det vet han. Så därför är jag en aning irriterad på honom nu. Tänk om nåt har hänt honom? Nej, usch! Hemska tanke!

Nåja. Jag och Cleo har bara myst idag. Bara varit. Nu är ju inte dagen slut än, och vi ska på promenad i skogen sen. Men vi har hunnit äta lite godis (busigt på en söndag!) och tittat på en kortfilm.Lördag.

Idag har varit en rätt tråkig dag. Fast nu på kvällen åkte jag och Cleo med min bästa vän Sandra och hennes karl, Erik, till Malmköping där det var marknad. Det var trevligt!
Annars så har dagen mest bestått av att mysa med Cleo och leka med henne. Jag har till&med hunnit vila i en timma på förmiddagen.

Ikväll är jag ensam. Eller ja, det är klart, Cleo är ju hemma, men hon sover ju. M är i Stockholm med sin polare och festar till det. Så här sitter jag och tittar på en halv-tragisk film och äter kinapuffar.

Lite ljusare, lite enklare.

SÅ. Nu har jag fixat lite. Säg gärna till om det är nåt som är tokigt. 
Tanken är att designen ska vara enkel och att det ska vara ljust och inte så rörigt. 
Men det lär bli lite mer förändringar. Jag vet inte om jag tycker att bloggen ser för enkel ut nu. Vi får se.

Ikväll blir det en del förändringar.

Ikväll ska jag börja fixa designen här på bloggen. Om inte tröttheten tar över. 
Jag tror jag har en bild av hur jag vill att det ska se ut här, men vi får väl se.
För övrigt har jag och Cleo shopat idag. Mycket nöjda är vi! Haha!

Annars har inget särskilt hänt. Imorgon blir det jobb igen, och jag har inte alls någon lust med det. Men ja, jag har ju inte så mycket val.
Snart börjar jag min fasta tjänst, vilket jag ser fram emot! Det ska bli skoj att träffa alla nya människor. Fast det är klart; jag är ganska nervös inför det också. Men det blir nog bra.

Nu ska jag fixa lite saker innan "Livet på BB" börjar.

Nu är jag igång igen!

Efter en lång paus, då jag inte har haft någon blogginspiration, så är jag nu åter! 
Men en hel del kommer ändras om här dom närmaste veckorna. Så håll till godo.
Inlägg kommer det bli fler av, och en mer tilltalande design.
Håll utkik, så ses vi snart!

RSS 2.0